سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بسم تعالی

رهبر انقلاب اسلامی در اجتماع هزاران نفری اقشار بسیج، بسیج را، حرکتی برآمده از روح و حقیقت مکتب عاشورا برشمردند و خاطرنشان کردند: بسیج، حرکتی مردمی است که با حضور همه قشرها، از دل ملت و برای ملت تشکیل شده و در همه عرصه های دفاع، علم، هنر، سازندگی، سیاست، فرهنگ، یاری مستضعفان، تولید، فناوری، ورزش، درخششهای بین المللی و در هر کار خیر، حضوری پربرکت داشته است.
رهبر انقلاب اسلامی، بسیج را یک مجموعه حزب الله واقعی نامیدند و در تبیین فرهنگ و تفکر بسیج خاطرنشان کردند: بسیج سیاسی است اما «سیاست زده، سیاسی کار و جناحی» نیست. بسیج مجاهد است اما بی انضباط و افراطی نیست، عمیقاً متدین و متعبد است اما متحجر و خرافی نیست، با بصیرت است اما از خودراضی نیست، اهل جذب حداکثری است اما غیور است و درباره اصول تسامح نمی کند، طرفدار علم است اما علم زده نیست، اخلاق اسلامی دارد اما این اخلاقش ریاکاری نیست، در آباد کردن دنیا فعال است اما خود اهل دنیا نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای، فرهنگ بسیجی را مجموعه ای از معرفت ها، روشها و منشهایی خواندند که می تواند مجموعه های عظیمی را در دل ملتها بوجود آورد و تضمین کننده حرکت مستقیم آنها باشد.
ایشان تأکید کردند: بسیج تفکری است که در خارج عینیت یافته و بواسطه فرهنگ و خصوصیاتش، می تواند تعیین کننده سرنوشت ایران و فراتر از ایران باشد.



نویسنده : علی فریدی » ساعت 5:48 عصر روز دوشنبه 90 بهمن 24


حجت‌الاسلام قرائتی در جلسه درس‌هایی از قرآن که پنجشنبه از صداوسیما پخش می‌شود . . .

درباره «زیبایی در قرآن» گفته: انسان فطرتا زیباطلب است. این جزء فطرت انسان است و شیطان هم از همین فطرت استفاده می‌کند. «زَینَ 7600.jpgلَهُمُ الشیطانُ أَعمالَهُم‏» (انفال/48) زیبایی نیاز انسان است. همیشه هم زیبایی عامل نجات نیست. این هم یک مساله است. گاهی ممکن است کسی زیباتر باشد، دختری خوشگل است زودتر خواستگار برایش می‌آید. دختر زشت یا غیرخوشگل می‌گوید: چطور شد ما را خدا خوشگل نیافرید؟ او برایش خواستگار می‌آید و برای ما نمی‌آید. این در عقیده‌اش ‌گیر می‌کند. حضرت امیر می‌گوید: دخترخانم اگر می‌بینی یک نمره، دو نمره شکلت کمتر است، ببین خدا به تو چه کمالی داده است؟ ممکن است خوشگله 62 سال عمر کند و تو 95 سال. منتهی اینهایی که زیبا هستند باید خودشان را حفظ کنند. دختران زیبا، دخترهایی که شکل‌و‌رو دارند، قرآن می‌گوید که: «اللولُو المَکنُونِ» (واقعه/23) لولو، مکنون و پوشیده است، حراج نیست. زیبا هستی «مکنون.» می‌گوید: «کَأَنهُن الیاقُوتُ وَ المَرجانُ» (الرحمن/58) این زن‌های بهشتی مثل یاقوت و مرجان هستند ولی «لَم یطمِثهن إِنسٌ قَبلَهُم وَ لَا جَان» (الرحمن/56) یعنی زن‌های بهشتی خوشگل هستند اما هیچ‌کس دست به آنها دراز نکرده است. خوشگلی معنایش حراجی نیست. بعضی از این دخترها تا فکر می‌کنند خوشگل هستند، خودشان را حراج می‌گذارند. مفت مرا ببینید. هان! ببینید. بابا قرآن گفته: نگذار تو را ببینند. هرکس می‌خواهد تو را ببیند باید خرجت را بدهد. خانه، ماشین، تلفن، آب، گاز، برق، هرکس نوکر تو شد، تو را ببیند. این دختر می‌گوید: مرا مفت ببینید. خودش را حراج کرده است. حیف هستی!



نویسنده : علی فریدی » ساعت 12:22 صبح روز سه شنبه 90 بهمن 11


دلیل با فر هنگ بودن غرب،از نگاه استاد رائفی پور(تصویری)

[تصویر: ostad.jpg]
کیفیت:متوسط
رمزفایل:antiziyon(به کوچک بودن حروف دقت کنید)
لینک مستقیم


نویسنده : علی فریدی » ساعت 12:13 صبح روز سه شنبه 90 بهمن 11


چندی پیش جوکی به زبان انگلیسی در دنیای نت زاده شد! که نکات ارزشمندی را در خصوص سیاست های رسانه های امریکا در برداشت ترجمه ی فارسی جوک به شکل زیر است
مردی دارد در پارک مرکزی شهر نیویورک قدم میزند که ناگهان میبیند سگی به دختر بچه ای حمله کرده است مرد به طرف انها میدود و با سگ درگیر میشود . سرانجام سگ را میکشد و زندگی دختربچه ای را نجات میدهد پلیسی که صحنه را دیده بود به سمت انها می اید و میگوید
تو یک قهرمانی 
فردا در روزنامه ها می نویسند
یک نیویورکی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد
اما ان مرد می گوید: من نیوریورکی نیستم
پس روزنامه های صبح می نویسند
امریکایی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد
ان مرد دوباره میگوید: من امریکایی نیستم
از او میپرسند :خب پس تو کجایی هستی
مــن ایــرانــی هــســتــم
فردای ان روز روزنامه ها این طور می نویسند
یک تندروی مسلمان ، سگ بیگناه آمریکایی را کشت......



نویسنده : علی فریدی » ساعت 12:10 صبح روز سه شنبه 90 بهمن 11


نویسنده در این اثر، خونریزی و جنگ را نکوهش می‌کند و داستان زندگی مردی را روایت می‌کند که افکار تولستوی را تحت تاثیر قرار داد. ایبنا گزارش داد که رمان «حاجی‌مراد» در بین‌ سال‌های 1896 تا 1904 نوشته شد و دو سال بعد از مرگ نویسنده، یعنی سال 1912 به چاپ رسید. این رمان آخرین اثر تولستوی است و قهرمان داستانش حاجی مراد نام دارد؛ شخصیتی حقیقی که تولستوی با او در ارتش تزار آشنا می‌شود و زندگی او را با تکیه بر تفاوت میان شرق و غرب ثبت می‌کند. حاجی مراد شخصیت سیاسی و اجتماعی مطرحی در زمانه خویش بود و به نظر می‌رسد تولستوی نخستین بار با داستان زندگی او در هنگام خدمت در ارتش آشنا شده باشد.

این نویسنده روسی در پایان عمر خویش و در حالی که در بستر بیماری بود این رمان را نوشت و اصرار زیادی داشت که آن را به پایان برساند، هرچند علاقه‌ای به انتشار آن نداشت. تولستوی در این رمان به مبارزه با ظلم و ستم برمی‌خیزد و از به پا کردن جنگ و خونریزی انتقاد می‌کند؛ هرچند شخصیت‌های منفی داستانش هموطنان خودش هستند.

علاوه بر موضوعی چون پایداری، که محور داستان بر آن شکل گرفته، تولستوی در این اثر به تقدیرگرایی انسان‌ها می‌پردازد؛ موضوعی که در بسیاری دیگر از آثار وی، چون «جنگ و صلح» هم دیده شده است. این نویسنده مطرح روسی خود در منطقه داغستان و قفقاز در مقام افسری داوطلب حضور یافت و همین حضور دلیل اصلی نوشتن دو رمان به نام‌های «حاجی مراد» و «قزاق‌ها» شد.

در توضیح این کتاب آمده: «موضوع داستان با عقاید و ایمان تولستوی مغایرت دارد. تولستوی مسالمت، گذشت و عطوفت را حلال مشکلات جوامع آدمی می‌دانست. باورش این بود که خشونت و خونریزی، در هر شرایطی که باشد، گرهی را نخواهد گشود. با خونریزی و کشتن به هر نام و عنوان، مجازات، قصاص، شهادت، حفظ نظم و قانون یا انتقام، مخالف بود. داستان «حاجی مراد» درباره زیبایی، عظمت، جذبه و ابهت شهادت است. می‌توان گفت تولستوی که نگارنده‌ای به شدت یکتاپرست بود، بر حسب اتفاق گذارش به بتخانه‌ای می‌افتد و در آنجا با صنمی روبرو می‌شود که استادی و مهارت بی‌نظیرش در صورتگری نمی‌گذارد که او از زیبایی صورت صنم در گذرد: داستان را نوشت، صورت را آفرید اما اجازه نداد آن را نشر کنند یا در نمایشگاه آثار او عرضه کنند.»

رمان «حاجی مراد» ترجمه‌ای است که در زمان حیات صنعتی‌زاده امکان انتشار نیافت و حالا حدود دو سال بعد از مرگ مترجم وارد بازار کتاب ایران شده است.

 خرید کتاب 


نویسنده : علی فریدی » ساعت 11:19 عصر روز دوشنبه 90 بهمن 10


شاخص هایی توسط مدیر عامل خبر گذاری جهان نیوز گفته شده که ما می توانیم بر اساس آن ریشه تمام مشکلات درونی دولت را ببینیم، مشکلاتی که ریشه ای محکم دارد و به نظرم نمی توان توقع اصلاح را از این دولت داشت چرا که همان طور که گفته شد ریشه ای بس محکم در این دولت دارد و باید به فکر سیاست آینده مان باشیم... 

شاخص‌های اشاره شده:
1- قدرت‌طلبی
2- مطلق‌انگاری خود و خودمحوری
3- التقاط فکری
4- استفاده ابزاری از موضوع مهدویت
5- تأکید افراطی بر باستان‌گرایی و ایرانیت
6- عدم اعتقاد به ضرورت حاکمیت ولایت فقیه در زمان نزدیک به ظهور
7- قائل بودن به اسلام بدون روحانیت
8- انسان‌محوری بر مبنای التقاط تفکر اسلامی و اومانیسم
9- صلح جهانی با معنایی متضاد از فرهنگ قرآنی
10- عدالت‌محوری با رویکرد مساوات (عدالت توزیعی)
11- عرفان‌گرایی کاذب، معناگرایی خرافه‌آمیز
12- زیر سؤال بردن مدیریت الهی انبیا
13- تظاهر به سنت‌گرایی در عین اعتقاد به مدرنیته

منبع :جهان نیوز -مدیر وبلاگ



نویسنده : علی فریدی » ساعت 9:2 عصر روز یکشنبه 90 دی 25


 
مراسم تشییع پیکر شهید مصطفی احمدی روشن بعدازظهر امروز جمعه با حضور گسترده نمازگزاران تهرانی برگزار شد.

عکس / مجتبی حیدری

منبع:خبرگذاری فارس



نویسنده : علی فریدی » ساعت 7:37 عصر روز جمعه 90 دی 23